pondělí 7. února 2011

10 chyb začátečníků švadlen



Tak proč ne všichni si ušít krásně?
Chyba číslo 1: šít rychlejší
Tato chyba není jen nováček švadlena. Protože někdy chci spěchat na dokončení šitíšatů nebo sukně předvést nové oblečení, před kamarády! A pak švadlena zapomene o těchto důležitých, ale základní věci:švy přišijete a rozžehlite jste zapomněli ušít švy .Celkem : ztrácet příliš mnoho času , křivé švy.
 Chyba číslo 2: ušít bez zkoušení
Pamatujte si, že můžete šít bez snahy je pouze v jednom případě - pokud jste již šité natyto šablony a všechno bylo perfektní. Ve všech ostatních případech by měla vždypokusit. Provést potřebné změny, a teprve pak šít.
Chyba číslo 3: vytvořit kopii vzory z časopisu
Ano, je to jednodušší a rychlejší. Ale vzor kulatiny se nikdy vzdát perfektní pro Vašipostavu, protože všechny jsou založeny na podmíněné-postava typy. A pokud se vašepostava a růstu se liší od podmíněného modelu, pouze jedno řešení - naučit se stavět jejich vlastní vzory.
Chyba číslo 4:  to nechápu
Mnoho lidí si myslí, že naučit se šít profesionálně velmi obtížné a trvá zvláštní talent.Nicméně, to je absolutní blud. Naučit se šít krásně a moudře potřebujete pouze 2 věci:chtít a snažit.
Chyba číslo 5: Poučte se z chyb
Chyba číslo 6: Krájet syrové tkáně
Před odhalit tkáně, je nutné zpracování za mokra. To nemůže být zanedbána, protožetéměř všechny tkáně v oblasti zpracování  zmenší.
Chyba číslo 7:  A tak,je dobře!
Špatně provedené švy, to je nemožné, v každém případě. Ztrácí se jednou, riskujetedále dělat chyby. Takže, máte-li kapsy všité špatně, košili manžety různých šířkác, a stovky dalších chyb! Nebuďte líní předěláte!
Chyba číslo 8: Počínajete se Složitou latky
Tato chyba začátečníků švadleny, kteří nemají strach z kažení tkaniny. , Které si kupují, jako tenký šifón, a pak nevím, co s tím dělat.
Tip
: Můžete začít se učit od jednoduchých materiálů, jako jsou popelín, vlny, lnu.
 Chyba číslo 9: Šít na špatný stroj
Šicí stroj - nástroj pro švadleny, nejdůležitější. A on musí hrát bezchybně. Je třebapravidelné čištění mechanismus od zbytků příze a tkaniny, mazání pohyblivých částí. Akdyž existují závažné nedostatky způsobují průvodce.

Chyba číslo 10: Nechat nedoshitye věci 
Někdy se to stane - koupit latku, kroite, začnete šít, a pak něco klepne a - všechno!Nelíbí se mi to, nechci doshivat. To je naprosto neprofesionální přístup.Udělejte si doshit věc, nenechávejte to nedokončený. Ať je to pravidlo, nenechat nedoshitye věci: ještě neskončila šití jedna věc, nezačínejte další. To se netýká pouze disciplína, ale dobrý podnět doshit nedoshitoe.

                                               Můžete šít krásné věci a být šťastný!

Žádné komentáře:

Okomentovat