pondělí 29. listopadu 2010

Skutečné barvy podzim-zima 2010-2011 sezónu

Jaké jsou barvy designérů maloval podzimní-zimní sezónu? Nová paleta náhle demokratické a jednoduché, nicméně, a to není bez omezení. Návrháři používají neutrální barvy - bílá, černá, béžová a hnědá, a uvést na pódium a světle modré a kanárkově žlutý-a růžové a oranžové.

Černá.
Chladných ročních obdobích opatrný slunečního svitu a bezstarostné barvy. Před mrazem, jako zabalit se do deky a sedět v koutě s knihou a hrnek sladkého čaje.
Aktuální neskromný černá: on se usadil všude, někdy náplň celý kostým. Kompletně v černé modely šly Altuzarra a Moschino. Stella McCartney béžová oživil obraz stájí a průhledné halenky a William Rast - světle šedá horní a etnických náramky.
Altuzarra


Bílá
Když se příliš tmavý, je to nudí. Proto, bílá, černá jako kontrastní barvě, a se setkal téměř každý kolekce.Elegantní a ženský, to dává skvělou příležitost, aby se oblečení, lehčí a jemnější.
Tuto sezónu, bílá pozvolitelen všude - v příslušenství, obuv, svrchní oděvy, denní a koktejlových šatů. Ví, že bez omezení v jakékoliv formě, všechny textury. Takže, Blumarine je klasické kožené kabáty, Erin Wasson + RVCA bílé tiskne ve sportovní sako a oblek, a Jason Wu a Rodarte šaty modely v nádherné šaty od antény tkání.
Blumarine
Erin Wasson + RVCA

Červená
Červené šaty - záruka pozornost. Nechtěl ho těm, kteří kupují módní oblečení?
Tuto sezónu, návrháři používali barvy zcela předvídatelně, zastupující převážně červené kabelky, boty, šaty a svrchní oblečení. Bottega Veneta přináší na pódium v šatech luxusní večer s elegantní pár spojky, a D & G - ležérní pletené letní šaty. Issa s velkým rudé pláštěnky a Marc by Marc Jacobs s tradičním krátkou bundu beat téma oblečení pro chladné počasí.

Marc by Marc Jacobs

ŽlutáSvětlé a bezstarostné, že je pro ty, kteří nejsou cizí experimenty, a touží vystoupit z davu.Tento pokles, žlutá vládne na sukně, jako John Galliano, svetry, jako jsou Marc Jacobs, příkop (Versace), a večerní šaty (Halston).
Béžový
 Na křižovatce 2010 a 2011, období zdrženlivosti a kvality uctívání, béžové se stal jedním z nejsilnějších trendů.
Marc Jacobs
Modrá
Nové sezóny modré pozvolitelen v jakémkoliv zobrazení - od jemné a stěží viditelné modré do sytě modré a tmavé, téměř černé.
Některé značky - jako Etro a Nina Ricci - šel vyšlapané cesty a prezentovány v modré večerní šaty, zatímco jiní, jako Versace, porazil barvu v každodenním košile a kalhoty-techniky patchworku, jiní, jako Just Cavalli, modré z živější jednoduchý kůže příkop.
Nina Ricci
RůžovýDojemné dívčí barva je navržen tak, aby oživit nudný šatník zimní a zvednout náladu.Nicméně, se vracet k ní návrháři jsou opatrnější a raději klid jemné stíny a očekává škrty.
Tak, 3,1 Phillip Lim nese v jednoduchém růžové splývavé šaty, Vivienne Westwood a Balenciaga - v bezstarostné, ale elegantní topy. 
3.1 Phillip Lim
Vivienne Westwood
Šedá
V nové sezóně - jeden z klíčových trendů.
Na ukázky podzim-zima sbírek šedá s černými byl nepochybně favoritem, objevit se ve všech možných variantách. Anna Sui přináší na pódium velkého svetr úplet, Christian Dior - kožené bundě a vysokých úzkých bot. Marc Jacobs má odstínů šedé, které představují každodenní kancelářské obrazu, Tommy Hilfiger a nabízí nealkoholické pláště s měkkou objemu a hladké linie.
Christian Dior


Marc Jacobs


Oranžový
Orange bude jako červené a růžové se nachází na náladu.
S oranžovými návrháři nabízejí tradiční řešení - svrchní oblečení, sukně a topy.Balenciaga a Vivienne Westwood zvolila jemné, uklidňující tóny, jako Cacharel a Isaac Mizrahi se zotavili plášť s pestrými barvami a zajímavou strukturu.
Balenciaga

Isaac Mizrahi




Hnědý
Věci ve všech odstínech hnědé jsou obvykle klíčové prvky kostýmů a sloužit po mnoho let.
Nové sezony - velký důvod k nákupu hnědého trend věc, zejména proto, že aktuální kolekce na opulentní barvami, materiály a tvary. Burberry Prorsum klade na vojenské a khaki odstín, Chanel - pro kožešinu a klasické hnědé, Etro vybere striktní formy a bohaté tóny čokolády, a Prada - velký svazek písku a tichý tón.
Etro


Zelená
Kabát nebo kalhoty v jakémkoli odstínu zelené pomoci pamatovat léta, a - spolu - bude obraz proud.
Tuto sezónu, návrháři vyjádřili preferenci pro tmavé odstíny - kamufláž, olivová, khaki, barva mechu a lesních greeny. Ve většině kolekcí můžete vidět zelený přísné šaty (Betsey Johnson), těsný plášť (Burberry Prorsum), pantsuits (Prada) a teplé pláště (Missoni).
Betsey Johnson
Burberry Prorsum









Žádné komentáře:

Okomentovat