pondělí 29. listopadu 2010

Novoroční Šaty: chuť koktejlu


Bicí hodiny, cinkání skleniček šampaňského, veselí až do rána - a brzy se ocitáme ve všech vašich oblíbených Silvestra. Předvídání dovolenou, si myslíme, že o oblečení: hezké a pohodlné možnosti pro nový rok může být koktejlové šaty.
Koktejlové šaty se objevil v Americe. Tajné party zkrátit dlouhé večerní šaty. V té době, koktejlových šatů vycházela zvláštní příslušenství: malé peněženky, vyšívané korálky, které byly uvedeny jen peníze, prášek, a pouzdro na cigarety, otevřené boty s řemínky pod barvou šaty, dlouhé až po lokty, rukavice, malý klobouk-hat.

Jednou z možností koktejlové šaty je malé černé šaty, které přišel v roce 1926 Coco Chanel v paměti ztracené milence. Až do tohoto okamžiku, byly černé spojována se smutkem, ne úspěch, ale s příchodem malé černé šaty se stala velmi populární. Šaty, vytvořil Chanel, na které se vztahuje na kolena, když ucítila kolena škaredé části ženského těla. Je také vybaven jednoduchou semi-kruhových cut-out, dlouhé úzké rukávy a žádné kudrlinky, jako jsou třásně, knoflíky, ozdůbky.
Dnes, koktejlové šaty být těsný a svěží, bohatě zdobené volánky či závěsy, a jednoduchý. Vypadáš skvěle možnosti: hubená top a široký létání sukně, šaty s vysokým pasem.
Hlavní pravidlo - by měly být otevřené nebo hrudníku, nebo nohy, tím více výstřih, tím delší sukni. A naopak.
Při výběru oblečení nezapomeňte o typu vaší postavy. Tradičně oni vydávají 4: trojúhelník, hruška, obdélník, přesýpací hodiny.

1) trojúhelník - široká ramena, úzké boky. Vyhněte se šaty bez rukávů s tenkými pásky.Zaměřte se na boky - sukní, luk na boku.

2) Hruška - ženské boky. Věnovat zvláštní pozornost modely s vysokým pasem.Vyberte si model s asymetrickým okrajem. Dejte na ramenou bundy-bolero.



3) Obdélník - matně vyjádřil pasu. Snažte se model s nahuštěné pas. Přečtěte si původní pásu. Můžete také hrát na kontrastu: horní a dolní části šatů v různých barvách.


4) Přesýpací hodiny. Tento typ obrazce, který lze použít jakýkoliv šaty. Jen se ujistěte, že řez nebyl příliš hluboko.

Jak oslavit Nový rok 2011
Do konce roku 2010, na východním kalendáři nahradit tygr přichází Králík.
Měla by být zvážena oblečení, které bude odpovídat barvy Králík. Nejslavnější bílý králík s červeným nebo modré oči, ale jsou zde i černé, hnědé, modré nebo namodralá, černo-hnědá, stříbrná a žlutá králíků.


Žádné komentáře:

Okomentovat